Silver

Sara fick silver i OS!:D Saras häst är den vit gråa! Kram Matilda!❤

OS!!!

Nu tittar jag på hoppning! HEJA SARA!! Om hon nollar så vinner hon!! Kram Matilda de var jag som blogga om os förut också!!;D

OS!!

Tittar på OS i fälttävlan! Heja Sverige!:D

Hejsan svejsan

Förlåt för att jag inte har bloggat så mkt!
 
Idag tömkörde jag Blixten för först gången o så red jag nu ikväll. Imorgon åkervi till krk:) Två 60 tror jag det blir.
 
Har massa filmer från Orust RK Kommentera ifall ni vill se!
 
Kram Ebba

Henrik Barry

 
henrikbarry.se
 
 
Kram Matilda♥♥

Tält/Dagens-outfit❤

Har sovit i tät inatt med Amanda, Rebeccca o Isabella, de regnade typ hela natten o så skulle jag o Isabella dela på EN madrass så inatt så knuffade jag typ ner Isabella från madrassen så hon låg o sov på tältgolvet. Dagens outfit: vitt linne från gekås Gäddvit typ spets sak från gekås Beige shorts från H&M tror jag

Glass!❤

Nu sitter bag o äter hemma gjord hallon-glass. Ikväll ska vi ha brännbolls-mästerskap i hultabacka! Kram Matilda!❤❤

HUSVAGN!

Är i husvagnen med Janina!

Slappar

Hejhej, nu sitter jag i soffan och tittar på TV. Ridit tidigare idag:) Julia hängde med och så var Thea där. Hoppade en bana med tre hinder, men fem i banan. På 60 cm och 70 cm. 70 gick verkligen jättebra (60 oxå såklart;)) så jag ska hoppa en 70 oxå på tisdag när vi åker till Orust:) Kram Ebba<3

förlåt!:/

Förlåt för dålig uppdatering men har inte riktig hunnit så mycke, men i går kom mina kusiner (Hedda 11 o David 19) för Jakob (deras brosa 16) som spelar gothia så i morse så va vi o tittade på dom o dom förlorade mo Paris men 2-0, o sen så åkte vi till universeum.
Imon så ska vi titta när dom spelar mot Angered. :)

Hoppat

Ja, nu i morse så har jag åkt till Stall Hagen för att hoppa lite ( ska ju göra en CR på tisdag ). Hoppade studs. Det gick bra! Måste bara komma lte rakare på hindret. Sen i slutet tog jag ett hopp på 70 ungefär med ett litet halv kryss innan. Måste lära mig att låta Blixten gå i hans egen takt när jg kommit fram till hindret så det blir rätt:) Det gick bra i alla fall. Julia följde med också. Det var kul, sen skrittade vi ut i slutet.
 
Sen i eftermiddag ungefär så fick vi gäster. Föräldrarna har två barn. 3 o 6 år, så söta är dom:)
Dom fick ria lite på Blixten, han var så snäll så;)
Bildbomb kmr sen elr nåt från igår.
Kram Ebba<3
 
 

Stallet

Nu så åker vi med Blixten till Johanna för att rida lite👍

Bytt header

Nu har vi bytt heder på bloggen eftersom vi hade haft den andra rätt så länge och ville byta. Det kanske kmr en ny sen med nya bilder o så.
 
Vad tycker ni om headern?
 
Om du trycker på den blir den större.
Det är en svart bakgrund, men det är för att den är transparent:)
 
 
 
 

C L E A R R O U N D P Å K R K

Ja, idag var jag på krk o gjorde en clear round. Hoppade två 60.
 
Det gick riktigt bra faktiskt! Första rundan gick han åt sidan på ett hinder, o andra blev jag felfri! Fick då en rosett. Det blir ingen film men bilder kmr nog sen:)
 
Kram Ebba

Heej!

Då sitte man på pappas job o äter godis. Senare i eftermiddag ska jag spela kvartsfinal. KOm till b-slutspel, men får väl satsa på att vinna där istället! Om vi vinner den spelar vi semi ikväll.
Kram Ebba♥♥♥

På pappas jobb:)

Nu sitter jag på pappas jobb. Ska spela två matcher senarfe idag, o jag vill inte sitta hemma o vänta så jag följde med honom till hans jobb i stället. Ska möta Lugi, och Torslanda. Hoppas det går bra!
Kram Ebba♥

Hejj!

Förlåt för inte så bra bloggning. Det är ju sommarlov så blir ju inte världens bästa uppdatering, men det kan ni nog förstå♥ Idag spelade jag första matchen i partille cup! Mötte Sävehof, vårt lag då (men andra spelare såklartXD) förlorade...men annars gick det väl bra:)
Igår red jag Blixten, red på en ny väg idag o det gick bra. Gick förbi tre hästar o dom blev helt galna o ville följa efter Blixten hela tiden! Men, trava lite o så i början. Fick ner honom i form för typ första gången! Jätteglad:D Sen galoppera jag lite o då var han ju lite pigg men det gick!
Sen i förrgår red jag oxå. Red på samma väg som i förrförrgår. Denna gången galopperade jag oxå. Det gick bra! Han hade inte galopperat på typ 2 dar så han var lite pigg!
Idag ska mamma ha lite kompisar hos sig. Jag ska baka chokladcupcakes (tror jag) osså ska dom få smaka lite!
 
LÅngt inlägg nu, memen tack för att ni läste!
Kram Ebba

Isabella♥

 

Nu är jag med Isabella, vi har hoppat stutsmatta o lekt med en lita tjej som hetar Alma.

Idag har jag varit hos Oliver o Argund (vi har dom hemma hos en granne) o tagit lite kort o då märkte jag att Oliver har kliat röven mot en röd lagårds-vägg om nu är han helt råsa i röven.☻♥

 

Oliverss öga en gammal blid men ändå

 

Kram Matilda!♥

HAHAHAHAHAAA DEN HÄR GÅNGEN GLÖMDE JAG INTE SKRIVA "KRAM MATILDA"!!

RSS 2.0