Dagens ridpass

Idag red jag Blixten på Överön första gången. Det gick bra. Jag red ut o trava lite. Gjorde halter och i slutet blev han riktigt lugn o fin:D
 
Kram Ebba<3

Bilder

Hej! Nu Kmr bilderna
 
 
Kram Ebba<3

Sista dagen på ridlägret:D

Först hoppade vi en bana i paddocken. Det gick riktigt bra, kmr kanske foton sen:D  Sen åt vi lunch och hade en frågesport om hästar, jag vann! Jippi:D Sen red vi ut en långritt, det vr jättekul! Och eftersom jag vann på frågesporten fick jag testa piaff och spansk ritt efter uteritten. Det var jättekul!
 
Kram Ebba<3

Ridläger 2012

Hej!
 
Nu tänkte jag berätta om ridlägret jag varit på. Det är fortfarande en dag kvar men passar på att berätta nu.
 
Måndag: Jag var inte med denna dagen, för att jag var fortfarande i Frankrike
 
Tisdag: Johanna började och löshoppa tre hästar. Eftersom en tjej var hos tandläkarn. Sen när hon kommit gjorde vi i ordning hästarna ( fast hon missade inte allt). Sen hade vi lite markarbete och cavaletti. Sen i slutet hoppade vi ett hinder. Jag hoppade det några fler gånger, för dom andra skulle hoppa på fältet oxå. Det gick bra. Han var väldigt pigg eftersom jag inte ridit honom på n vecka:D Hoppade bara ett hinder i trav på fältet. Sen så fixade vi lite grejer, kmr inte ihåg riktigt. Så åt vi lunch. Efter det så red vi ut n långritt. Jättemysigt! Sen fick alla glass i slutet av Alice som hade med :)
 
Onsdag: Vi började med att göra i ordning hästarna som vanligt. Sen hade vi dressyr Det gick bra, han var väldigt lugn o fin i galoppen, men kunde gena lite på spåret ibland så det får jag tänka på XD Sen så körde vi Titti med vagn! Det var jättekul:) Sen åt vi lunch. Då bjöd jag på chokladbollar:) Sen red vi ut med Johannas mamma. Efter det red vi lite på fältet i trav och sen så sadlade vi av och red barbacka i paddocken. Det gick väl si sådär, var nära på att ramla av många
gånger....hehe
Men han är ju pigg och skumpig:D
 
Imorgon är det sista dan och vi ska hoppa en bana (tror jag) och sen ska vi rida ut på en långritt osså tar vi med fika!
Nu blev det ett VÄLDIGT långt inlägg, men tack för att ni läser!
 
kRAM eBBA<3
 

Frankrike

Nu har jag sovit en natt i Frankrike!
 
 
Snart ska vi ata lunch, sen ska vi aka till en stor a
ffar och kopa lite grejer!
 
 
Kram Ebba

Bilder

Har ju flyttat Blixten till sommarbetet nu. Han kmr stå på en ridskola där och sen om en vecka ungefär ska jag vara med på ett ridläger där!:D Imorgon åker jag till Frankrike för att träffa min farbror också, så det blir nog dålig update för MIG!

 

Lite bilder från dagen:

Hemma:

Stallet:

Blixten

Valle

Freddy

Beauty

 

Kram Ebba♥

Idag har jag, mamma o pappa varit på en båt utflykt med engelsmän, o vi såg 2 delfiner, badat, solat o lyssnat på musik, de var kul. När vi kom hem så badade vi i poolen o snart ska vi nog äta lite.:)


Kram Matilda!

På väg till stallet:)

Packa

Nu ka jag snart packa till Frankrike. Sen idag ska vi flytta Blixten till mitt sommarland! Det ska bli kul, men kmr inte träffa honom på typ en vecka... han ska i alla fall ståpå en ridskola där så hoppas han trivs.

Tror det inte kmr bli så bra update i Frankrike, men ska försöka!


Sen när jag kmr tillbaka från Frankrike så ska jag vara med på ett ridläger på den riskolan. Missar en dag, men det ska i alla fall bli kul! Så Blixten får vänja sig där lite innan:D





Kram Ebba

Dagens köp: svart hello Kitty t-shirt, gul Mimmi muse t-shirt, blå D&G t-shirt, orange ed Hardy linne, rosavit sol-klänning, vit ed hardy keps, röd sureprice, rosa converse tröja.


Kram Matilda

Hej☺

Nu är jag hos min kompis Rebecka. Ska sova över hos henne oxå så blir lite dålig update...


söta Rickie♥☻☺♥♥♥

Kram Ebba♥

Hej

Idag var jag i stallet med johanna. Jättekul! Först red vi ut, sen red vi lite i manegen. Hoppade ett litet hinder i slutetoxå. Sen bytte vi hästar alltså red jag Rickie och hon Blixten. Skit längesen jag red Rickie, har verkligen saknat honom!
Lite bilder från dagen:









Kram Ebba!

Hejj!

Nu ska jag snart äta middag, och sen mysa framför tv:n med chips:)

Kram Ebba<3

Turkiet!

Nu är jag i Turkiet, solar o badar hela dagarna. Igår så va vi på en marknad o där hittade jag en jätte snygg all star convers tröja o en jätte snygg rosa ed Hardy tröja!

S O M M A R L O V !

Ä N T L I G E N  har jag fått sommar lov!!!! Verkligen jätteskönt:D

Har ni fått sommarlov ännu?

Idag blirre i alla fall ridning. Sen sover jag över hos min Farmor. Och sen kmr jag åka till Frankrike med familjen till min farbror som bor där;)



Kram Ebba<3

På bussen:)

Here we com!:)

High Caparall Here we com!;)❤

Hejj

Idag har jag varit o ridit Blixten! Gick jättebra. Han var hur fin som helst. Tog några små språng oxå! Skitnöjd♥

Nu ska jag snart äta lunch och sen följa med min bror på en fotbollsmatch.

 

Kram Ebba♥♥♥♥♥

Tjena♥

Nu sitter ja bara o lyssnar på musik!!!

Ska snart äta chips, godis o pizza/kebabtallrik♥ Framför soffan o titta på EM i fotboll!

image description

Kram Ebba

Förlåt!

Förlåt förlåt förlåt för dålig uppdatering men jag har inte hunnit men idag har vi haft utklädningsdag i skolan o jag var snickare o imon ska jag rida med Clara o på söndag ska jag på klassresa till high caparall!:)

Hejj

Nu ska jag åka till Maxi och köpa fredagsgodis o sen ska ja bara mysa!!!

Ha d

 

Kram Ebba

Hej

Är i skolan nu!

Förlåt för att jag inte uppdaterat så bra...

I alla fall. Idag red jag Blixten tog lite små hinder o så, sen nu ska jag baka o sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra typ ingenting.... aja hoppas ni gör nåt kul!

image description

 

Kram Ebba♥♥♥♥♣

Sitter

Sitter på espresso house nu!❤

Hejjsan

Ida har jag varit o ridit Blixten och det gick jättebra. Övade först lite dressyr o skänkelvikningar och sen tod små hinder nära varandra. Blixten var väldig duktig, men jag måste öva mg mer på att ta fram händerna så jag inte drar honom i munnen.

Det var väldigt synd oxå att jag inte kunde följa med Matilda o tävla..men men sånte livet
Nu har jag ätit middag med mina granar o sitter bara å myser:D






Kram Ebba

Hejj

Idag ska jag till ett party hos en kompis♥

 

 

Kram Ebba♥♥♥

Skolan

Hejj!

Nu är jag på rast i skolan:)

Kram Ebba

Buss!

Nu haltar jag ner till bussen o är så glad att jag fick låna Elins kryckor idag!
När skolan är slut ska jag till stallet ska tävla imon så måste göra iordning honom.❤❤

RSS 2.0